Ropus Nordic startade sin verksamhet 2012. Målsättningen var att erbjuda kundföretag erfaren och nischad industrikompetens.

Ropus har under åren växt med egna medel och vunnit marknadspositioner genom nischade uppdrag inom tillverkande industri tillsammans med företagets lojala medarbetare. Starkt bidragande orsak är den ständiga kompetens höjande åtgärder i form av licenser och utbildningar som krävs för uppdragets utförande.

Ropus ägare har under hela 2000-talet drivit företag baserat på sann entreprenörskap. Nuvarande verksamhet har man tillåtit växa i lagom takt för att inte tappa ’Ropus andan’, vilket innebär högst personliga och mjuka relationen medarbetare emellan samt tydliga kundrelationer …´tillsammans är vi starka´.

Under 2017 breddar man sin inriktning och lägger fokus på att erbjuda kompetens inom transport-, infrastruktur- samt energisektorn.

Vår vision

Vår Vision är inte att bli störst utan att få flest nöjda kunder. Våra kunder återkommer till oss med nya uppdrag och ger oss i ledningsgruppen och våra medarbetare högsta betyg.
– Vår vision är att inte behöva tacka nej till uppdrag samt vara marknadsledande inom tillverkning och industri.

Försäkringar och Kollektivtavtal

För att ge trygghet åt våra medarbetare och åt våra kunder har vi självklart fullgoda försäkringar och kollektivavtal med Almega, dvs Unionen och samtliga LO-förbund.

Om Ropus Nordic AB

Kontakt

Ropus Nordic AB
Domkyrkoesplanaden 1A
722 13 Västerås

Växel: 021-470 97 97
Mail: info@ropus.se

Logga in